Всі Категорії

  • Всі Категорії
  • Жіноча білизна
  • Бюстгальтери
  • Трусики
  • Комплекти
  • Одяг для дому і сну
  • Піжами
  • Халати
  • Нічні сорочки
  • Панчохи і колготи
  • Колготки
  • Лосини, легінси
  • Панчохи
  • Пояса для панчіх
  • Спортивний одяг
  • Лосини, легінси
  • Майки
  • Футболки
  • Пляжний одяг
  • Купальники
  • Купальники для басейну
  • Парео і туніки
  • Жіночі плавки
  • Еротична білизна
  • Ігрові костюми
  • Боді
  • Боді-комбінезони
  • Еротичні аксесуари
  • Еротичні плаття
  • Еротичні трусики
  • Корсети
  • Панчохи і колготки
  • Чоловіча білизна
  • Майки
  • Труси
  • Чоловічий одяг
  • Термобілизна
  • Футболки

Політика конфіденційності

Збереження конфіденційності персональних даних Користувачів сайту дуже важливо для нас. Дана політика конфіденційності спрямована на те, щоб пояснити Користувачеві яку саме інформацію мі збираємо так я її використовуємо.  

1. Приймаючи дану Угоду, Користувач дає згоду на збір, обробку та використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та политикою Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, Користувач дає згоду на збір, використання, передачу, обробку даних, повязаних з обліковим записом Користувача з ціллю надання відповідних послуг.

2. Адміністрація сайту зобов'язується здійснювати збір лише тієї персональної інформації, яку Користувач надає добровільно

3. Адміністрація сайту збирає такі персональні дані як прізвище, імя, по батькові, адреса доставки, адреса електронної пошти, телефон. Ці персональні дані можуть передаватися третім особом, таким як курєрські службі з метою надання замовлених послуг.

4. Отримуючи адресу електронної пошти Користувача Адміністрація сайту може його використовувати для розсилки інформації про акції та нові надходження на сайті. Якщо Користувач не бажає отримувати подібні повідомлення, він може відписатися від розсилки

5. Адміністрація сайту збираю і обробляє інформацію про пошукові запити та переглянуті товари з метою покращення наповнення сайту

6. Здійснюючи оплату товари за допомогою кредитної картки, ви перенаправляєтеся на сайт сервісу LIQPAY, де вводяться все дані вашої кредитної картки для здійснення оплати.  Сайт leplaisir.com.ua не отримує доступ до цих даних і не збирає їх.

7. Реєструючись на сайті Користувач дає згоду на збір, обробку та використання своїх персональних даних. Видаляючи свій профіль з сайту, уся особиста інформація також видаляється.

8.Адміністрація сайту має право розкрити персональні дані Користувача на запит суду або правоохоронних органів.

9.Користувач несе відповідальність за збереження даних для доступу до свого облікового запису на сайті. Якщо ці дані отримані третіми особами Користувач повинен якомога швидше повідомити Адміністрацію сайту.

10.Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отриманий третіми особами поза зоною технічних засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

11.Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через інтернет-сайт www.leplaisir.com.ua інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитом), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.